Asiakkaitani

Asiakkaitamme

Lisäksi yksityiset organisaatiot, perhekodit sekä muut koulutusasiakkaat ympäri Suomen.

Asiakkailta saatua palautetta

Omaohjaajakoulutuksista sanottua:

"Kiitos intensiivisistä päivistä. Olet huikea kouluttaja! Ammattitaitoinen, inhimillinen ja todella tiedät mitä puhut."
Saara Rantanen, Valtion koulukodit

"Jäätävä tietotaito"

"Todella hyvä koulutus. Olet elementissäsi kouluttajana."

"Kiitos hyvästä koulutuksesta, joka pisti pohtimaan millainen minä olen omaohjaajana ja miten voin kehittää itseäni."

"Vaadin suorastaan pakolliseksi "kouluksi" kaikille omaohjaajatyötä tekeville".

Työnohjauksista sanottua:

"Mira on äärimmäisen osaava ja taitava työnohjaaja, jonka kanssa sain ilokseni työskennellä säännöllisesti kahden vuoden ajan. Hänellä on ilmiömäinen kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita ja toiveita sekä nähdä asiakas psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena. Miralla on empaattinen, rauhallinen ja aktiivisesti kuunteleva työote, ja hänen kanssaan keskustellessa välittyy vahvasti tunne, että hän välittää asiakkaistaan ja heidän (työ)hyvinvoinnistaan. Hän osaa tarpeen tullen myös haastaa asiakkaansa ajatusmalleja ja rohkaisee tarkastelemaan asioita eri näkökulmista.

Kunnioitan Miran osaamista suuresti. Hän on toiminut myös kollegoideni työnohjaajana, ja koen työyhteisömme arvostavan suuresti Miran osaamista ja taitoja. Suosittelisin Miraa ehdottomasti kenelle tahansa työnohjauksesta kiinnostuneelle ja työnohjaajaa etsivälle, missä tahansa vaiheessa työuraa henkilö onkaan. Miran avulla olen pystynyt kasvamaan sekä ammattilaisena että omasta työnhyvinvoinnistani huolehtivana työntekijänä. Kiitos kaikesta Mira!"
Marjaana Hulkko hankesuunnittelija, sosiaalipsykologi (VTM) Pelastakaa lapset ry.

"Olet onnistunut antamaan meille paljon uutta ajateltavaa ja saanut meitä niin työntekijöinä kuin työyhteisönäkin käsittelemään asioita ihan uudella tasolla ja tavalla. Prosessi on ollut hyvä ja tuottoisa kanssasi – yhteinen toimintamme ja olemisemme on jämäköitynyt. Sinulla on kyky, halu ja taito nähdä työntekijöiden ja työyhteisön tarpeet. Lempeää ymmärrystä mutta myös jämäkkyyttä ja rohkeutta sekä haastaa että sanoittaa. Olemme puhuneet myös ylpeydestä ammattiaan ja tekemistään kohtaan ja työn ottamista vakavasti – tässä olet toiminut upeana esimerkkinä. Kiitos omasta ja koko työyhteisömme puolesta!"
Hannu Suvanto, johtaja Vanhan viertotien asumisyksikkö

"Halusin vielä kiittää sinua koko vuodesta kanssasi. Olen niin äärettömän kiitollinen, etä löysin juuri sinut mun työnohjaajakseni. Olen oppinut sinulta ja sinun kanssasi niin paljon. Olet äärimmäisen ammattitaitoinen siinä mitä teet - lämmin ja läsnäoleva mutta samaan aikaan osaat esittää oikeita (haastaviakin) kysymyksiä. Luot turvallisen tilan pohtia ja jakaa sekä ennen kaikkea näyttää tunteita."

"Haluaisin kiittää sua työnohjauskerroista. Oon tykännyt tosi paljon sun ratkaisu- ja prosessikeskeisyydestä ja sussa on aina näkynyt halu ymmärtää meitä ja intosi työhön on aina paistanut läpi! Aivan mahtavaa, että olen työn kautta päässyt tutustumaan sinunlaiseen rautaisen ammattitaidon omaavaan ja suurella sydämellä työskentelevään tyyppiin! Kiitos tosi paljon!"